Projekt és workflow

A PULI-ERP speciális funkció

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak. Különböző vállalatok esetén egyes elemekre nagyobb hangsúly tevődik, más komponensekre nincs szükség.

Annak érdekében, hogy testre szabott, de ne túl bonyolult rendszert kínáljunk, több önállóan is működő funkciót alakítottunk ki, melyek tetszőleges módon egymáshoz kapcsolhatóak.

PULI-ERP Vállalatirányítási rendszer

ERP megoldás integrált bolti értékesítésre és webáruházi kereskedelemre

Támogatjuk a vásárlásokat és rendeléseket sok csatornán keresztül integrált rendszerünkkel. Gyors kiszolgálást biztosítunk modern kasszamodulokkal, kártyaterminálokkal és webáruházzal.

A vásárlások, rendelések különböző csatornán érkezhetnek:

Projekt és workflow

A PULI-ERP Projekt és workflow finkciói

Vevői rendelés kiszolgálás workflow

Az ajánlattól a számláig workflow vezeti az értékesítési folyamatot, csak a legszükségesebb adatbevitellel, gyorsan, redundancia, hibalehetőség és felesleges manuális munka nélkül.

Komplex ár- és kedvezménykezelés

A Vevői árlisták és kedvezmények jól átláthatóan, egy felületen kezelhetők. Könnyedén szabályozhatók az egy partnernek, csoportosan, vagy akár minden vásárló részére érvényes árak, melyek akár egy egyszerű Excel fájl segítségével is frissíthetők.

Automatikus ügyfélértesítések

A rendelések státuszainak folyamatos vezetésével lehetőség van a Partnerek tájékoztatására a kiszolgálás állapotáról.

Automatizmusok az egyszerűbb és gyorsabb kiszolgáláshoz

A rendelések kiszolgálását a beépített automatizmusok (például: automata kiszedési lista készítés vagy az automata számla készítés és kiküldés) jelentősen egyszerűsítik és a rendelés feldolgozási sebességét is növelik.
Az automatizmusok a beszerzés oldalon is elérhetők, így például a minimum készletszintek használatával a beszerzési rendelések automatikusan elkészülhetnek.

Rendelések és készletek intelligens kezelése

A megrendelt terméke automatikus foglalása javítja a kiszolgálási szintet. A foglalás lehetséges akár több raktárban is meghatározott prioritás alapján, illetve szükség esetén módosítható, így mindig naprakész készletinformáció áll rendelkezésre. A jobb átláthatóság és a rendszerezett betárolás és kiszedés érdekében raktáranként állítható a tárhelykezelés, illetve az ideális bejárási útvonal.

Raktári műveletek kényelmesen, egy mozdulattal

A mobileszközök kényelmes kezelőfelülete egyszerűsíti és gyorsítja a raktári dolgozók munkáját, valamint a csökkenti a készletmozgatásokból eredő hibákat.

Egyszerűsített csomagkezelés

A vevői rendelések összekészítése után a csomagok képzése és a szállító cégeknek/futárszolgálatoknak továbbítása mindössze néhány kattintást igényel.

Multichannel rendeléskezelés

A klasszikus nagykereskedelmi értékesítési folyamatok mellett a a rendelések nagykereskedelmi Partnerek részére kialakított webáruházból is érkezhetnek, mely exkluzív hozzáférést biztosít a termékekhez és aktuális készletekhez, azonnali rendelés leadásra nyújt lehetőséget, egyúttal összesítő felületet is biztosít a korábbi rendelések és számlák áttekintéséhez.
Ismerje meg részletesebben e-commerce megoldásainkat!

Értékesítési lehetőségek követése

Az értékesítési folyamatot támogató, vevői rendeléseket megelőző, területi képviselő kollégák által kedvelt eszköz az Ügyletek nyomon követésére nyújtott megoldás, melyben egy helyen látható minden aktuális üzleti lehetőség, könnyen ellenőrizhető a kollégák munkavégzése, valamint a várható megvalósulások kalkulálásával a felület értékesítési előrejelzést is nyújt.

Projektek kezelése

A Projekt felület a komplex, többszereplős vagy hosszabb távú megbízások alapvető adatait, bevétel- és költségtervét, valamint a konkrét megtérülést és a kapcsolódó dokumentációt is egy helyen kezeli.
A dinamikusan testre szabható workflow funkcióval integráltan működik, így megszabható – akár projekt típusonként, – hogy milyen státuszokat vehet fel, mely szerepkörök léptethetik tovább, ki kapjon a változásokról értesítést.

Széleskörű riportálási lehetőség

A változatos riportok részletes információt nyújtanak az értékesítés menetéről, sikerességéről és a kiszolgálás színvonaláról, valamint prompt információt kapunk az akutális készletekről és értékesítési mutatókról.
A beépített kimutatás generáló segítségével pár kattintással egyedi riportok készíthetők, melyekeket elmentve azokat bármikor újra generálhatjuk, illetve a Dashboard-ra kitűzhetjük, hogy az igazán fontos információ és a napi tennivalók mindig szem előtt legyenek.

Kapcsolódó funkciók

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Kihelyzett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, Online szerviz bejelentő felület, bejelentőlapok adminisztrációja, grafikus feladatkiosztó képernyő, munkalapok követése akár tableten is a szervizmunkák hatékonyabb rögzítése érdekében.

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: Libri Könyvkiadó Kft.
Iparág: Kis- és nagykereskedelem

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!