CRM rendszer: megbízható, teljeskörű megoldás

A PULI-ERP sokoldalú vállalatirányítási megoldás, amelynek egyik alapfunkciója az online CRM rendszer. Vezesse ügyfelei adatait átláthatóan, minden részletre kiterjedően: ismerje meg szolgáltatásainkat!

Teljeskörű ügyfélkép

A PULI-ERP CRM rendszer segítségével 360 fokos ügyfélképet érhet el egyetlen képernyőn.

Az így kapott adatlap a kereskedők, a vezetők és az érintett munkatársak számára egyaránt hasznos kiindulópontot jelent. Az átlátható és egyszerűen használható partner adatlapról eljuthatunk a számlatételeken át a kiegyenlítések listájáig.

PULI-ERP Vállalatirányítási rendszer

PULI CRM szoftver:
adatok és dokumentumok néhány kattintásra

CRM rendszerünk segítségével számos, a hatékony ügyfélkezeléshez elengedhetetlen adat és dokumentum érhető el. Ügyfeleink az alábbiakat használják a leggyakrabban a mindennapi munka során.

Partnerek adatai, statisztikái

Címek, kontaktok adatai

Kapcsolódó bizonylatok, számlák, rendelések

Múltbeli aktivitások, találkozók, események

Csatolt fájlok

Kapcsolódó egyenlegek, nyitott ügyek, kintlévőségek

Átlátható, intelligens felépítés és funkcionalitás

A PULI-ERP-ben lévő CRM rendszer logikusan, az ügyfélkezelés mindennapos munkamenetét követve épül fel. Hogy az ügyfélkép ne csak teljeskörű, de jól követhető is legyen, a felhasználói felület kiindulópontja a partner adatlap. Ez az egyetlen képernyőt elfoglaló, kompakt kezdőlap tartalmazza a legfontosabb alapvető adatokat (elérhetőségek, alapinformációk, fő statisztikái stb.), ugyanakkor kattintható, interaktív felület, amelyen keresztül a számlatételeken át a kiegyenlítések listájáig tetszőleges dokumentumokhoz juthatunk el. A pénzügyi- és ügyfélstátuszokon túl a teljes ügyféltörténetet is nyomon követhetjük és emlékeztetőket állíthatunk be a különböző eseményekhez. Alkalmazásával nem lesznek többé elfelejtett feladatok, nem kell régi e-mailek között keresgélni. A fejlett szűrők segítségével gyorsabb, pontosabb és átláthatóbb lesz ügyfélkezelésünk. Az egyedileg paraméterezhető riportok használatával könnyedén tudunk üzleti kimutatásokat készíteni.

PULI CRM funkciója

Az ügyfelek kezelése minden vállalat életében kiemelten fontos – emellett komplex és időigényes feladatok összességét jelenti a gyakorlatban. Egy olyan hatékony és egyszerűen kezelhető CRM modul, mint amelyet a PULI-ERP alapfunkcióként tartalmaz, megszünteti az emberi tényező miatti hibák lehetőségét, és jelentősen megkönnyíti a folyamatok kézben tartását, áttekinthetőségét, vezetőktől az értékesítő kollégákon át minden érintett munkatárs számára.

Értékesítési folyamat- és ügyletkezelés

Ez az alfunkció a kereskedő munkatársak jobb keze: itt követhetik a várható ügyleteket, amelyeken éppen dolgoznak. A PULI-CRM szoftver segítségével nemcsak a folyamatok múltja és jelene, de a várható jövő is pontosan számontartható: az ügyletek értéke és a nyerési esélyek alapján súlyozott előrejelzések is lekérdezhetők, havi vagy negyedéves szinten. Emellett természetesen az ügyfelek aktuális státuszai is naprakészen átláthatók.

A hatékonyság kimutatáshoz pedig elengedhetetlen segítséget nyújt a lekérhető nyerés-vesztés arány, ahol ezek okai is követhetőek, mérhetőek a CRM rendszer felépítésének köszönhetően.

Látogatáskezelés, híváskezelés

A PULI CRM rendszer segítségével a tervezéstől a lebonyolításig szofisztikáltan kezelhetjük a látogatásokat. Akár irodai telefonhívásról, online videóhívásról, vagy személyes találkozókról van szó, értékesítőink tevékenységi tervét előre rögzíthetjük. A látogatók, a teendők, a kapcsolódó információk és rendelések könnyedén elérhetőek a naptárban.

Kontroll- és hatékonyságnövelő funkciót is tartalmaz a PULI-ERP rendszerének CRM funkciója, amelyet opcionálisan, egyedi igények alapján kapcsolhatunk be. Ez a lehetőség kiválóan alkalmas a látogatásokról létrehozott gyors riportok készítésére. Nemcsak azt mérhetjük, hogy a látogatásokból és telefonhívásokból milyen arányban és milyen értékben jött létre rendelés, hanem egyéb kimeneteleket és megjegyzéseket is rögzíthetünk bele. A gyors választógombokkal kitölthető riportokat sokkal könnyebb elemezni, mint szabad szöveges feljegyzéseket. Így azon túl, hogy megkönnyíti az adatbevitelt és kiolvashatóságot, nagy tömegben is könnyedén kezelhető, szűrhető, riportálható lesz.

Feladat- és naptárkezelés

CRM funkciónk hatékony szinkronizálást tesz lehetővé - így jelentősen megkönnyíti a sokszor irodán kívül dolgozó munkatársak, utazó kereskedők dolgát. A PULI online CRM rendszerének egyik erőssége a feladat-és naptárkezelés, mely több eszközről is valós időben követhető. Amikor például egy kereskedő kolléga számára új találkozót szerveztek le az irodai munkatársak, az érintett azonnal látja majd a telefonján.

Kapcsolódó funkciók

A teljes kiskereskedelmi folyamatot integráltan támogatjuk, gyors kiszolgálást segítő modern POS felülettel, pénztárgéppel, kártyaterminállal.

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Kihelyzett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, Online szerviz bejelentő felület, bejelentőlapok adminisztrációja, grafikus feladatkiosztó képernyő, munkalapok követése akár tableten is a szervizmunkák hatékonyabb rögzítése érdekében.

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak.

Egyedi, reszponzív megjelenéssel elérhető webshop funkciónk.

a

Mi a CRM rendszer jelentése és szerepe?

A CRM (customer relationship management) rendszer arra szolgál, hogy az adott cég követhessen minden olyan folyamatot, amely bármilyen értelemben az ügyfeleihez kötődik - legyen szó a meglévők kiszolgálásáról, a feléjük célzott újraértékesítési stratégiákról, az együttműködésekről, vagy épp a potenciális ügyfelek felkereséséről. A CRM rendszer tehát egy olyan szoftver, amelyben teljeskörűen kezelhetőek a partnerekkel való kapcsolattartás eseményei, kapcsolódó dokumentumai, legfontosabb adatai.

Hogyan válasszuk ki a cégünk számára legjobb CRM rendszert?

Sokszor látjuk, hogy a CRM bevezetés kissé riasztó feladatként áll azon vállalatok előtt, akik még nem tapasztaltak az ügyfélkapcsolat-menedzsment digitalizálása terén. Tény, hogy a választás nem könnyű, hiszen számos faktort figyelembe kell venni: a könnyű átállás és a praktikus felépítés mellett általában a CRM rendszer árak is fontos szerepet játszanak a döntésben. A PULI megoldásának legnagyobb előnye, hogy az ERP rendszerünk részeként működő CRM alapfunkció integrált egységet alkot a vállalatirányítás más területeivel - így egyszerűen követhető, költséghatékony megoldást kínálunk. Ennek a felépítésnek köszönhetően rendszerünk rugalmasan igazodik a felhasználó cégek aktuális igényeihez: akár kisvállalati CRM rendszer szerepének betöltése a cél, akár nagyobb vállalatok komplex folyamatait kell kezelni, a PULI ERP minden területen megállja a helyét.

Felhőalapú CRM rendszerek előnyei

Egy felhőalapú CRM szoftver nem pusztán az ügyfélkezelést, hanem a többfelhasználós környezetben a csoportmunkát is egy magasabb fokra emeli.

Az online használat miatt bárhol és bármilyen eszközről elérhető ügyfélkezelő szoftver valós időben frissül, így garantáltan nem lesznek elavult információk egy kollégánk birtokában sem és a duplikált adatbevitelt is megspóroljuk.

A felhőben működtetett szoftverek további előnye a működési stabilitás és adatbiztonság. Nem fenyeget minket az a veszély, hogy egy meghibásodott szervergép miatt elveszik teljes ügyféllistánk, illetve nem vagyunk egy számítógéphez, telefonhoz sem kötve, hiszen online bármit és bárhonnan elérünk.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: The Body Shop (Avanzo-Trade Kft.)
Iparág: Kiskereskedelem

Szerviz és értékesítési folyamatok támogatása
integrált rendszerrel

Partner: Wamatec Kft.
Iparág: Szerviz

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!