Gyártás

PULI-ERP alapfunkció

Kimondottan kisebb összeszerelő, csomagoló
cégek számára előnyös megoldás.

Nem ezer fős komplex gyártócsarnokok irányítására lett optimalizálva a funkciónk, sokkal inkább KKV-k egyedi igényeit szem előtt tartva rugalmasan, hatékonyan kezelhető, áttekinthető rendszert hoztunk létre ügyfeleink igényeit szem előtt tartva.
PULI-ERP Vállalatirányítási rendszer

ERP megoldás integrált bolti értékesítésre
és webáruházi kereskedelemre

Támogatjuk a vásárlásokat és rendeléseket sok csatornán keresztül integrált rendszerünkkel. Gyors kiszolgálást biztosítunk modern kasszamodulokkal, kártyaterminálokkal és webáruházzal.

A vásárlások, rendelések különböző csatornán érkezhetnek.

Gyártás

A PULI-ERP
gyártási funkciói

Beépülők követése

Lehet szó egy, vagy több szakaszos gyártásról, gyári számos, vagy sarzsos beépülőkről, a megfelelő egyedileg testre szabott képernyőkkel támogatjuk a hatékony munkavégzést. Fontos funkció a beépülők pontos követése, így tudhatjuk mely gyártások érintettek egy-egy hibás beépülő miatt érkezett reklamáció esetén.

Gyártási folyamat követése

Igény szerint paraméterezhető, hogy automatikus vételezéssel kövesse a rendszer a fogyásokat, amely kézzel korrigálható, vagy manuálisan követik a munkatársak a fogyásokat.

Shopfloor

A gyártósor mellett helyben elhelyezett érintőképernyős felületek segítségével tesszük még hatékonyabbá a folyamatok követését. Lehetőség van gyártóeszközök integrációjára (láda vonalkód leolvasása, mérlegek illesztése), ezekben az esetekben automatikusan regisztrálja a rendszer a gyártási folyamatokat.

Gyártás tervezés

Hiánylisták lekérdezésével azonnal láthatjuk a pótlandó készleteket, emellett a rendszer támogatja a gyártás tervezést, az ismert igények alapján előrejelzések, úton lévő készletek alapján tervezhetjük a jövőbeli gyártásokra vonatkozó beszerzéseket.

Kapcsolódó funkciók

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Kihelyzett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, Online szerviz bejelentő felület, bejelentőlapok adminisztrációja, grafikus feladatkiosztó képernyő, munkalapok követése akár tableten is a szervizmunkák hatékonyabb rögzítése érdekében.

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: Libri Könyvkiadó Kft.
Iparág: Kis- és nagykereskedelem

Gyártás, értékesítés, kontrolling
folyamatok támogatása

Partner: Greencoop
Iparág: Gyártás

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!