Egyedi értékesítési folyamatok támogatása

Libri Könyvkiadó Kft. esettanulmány
Libri könyvkiadó Kft.

A cégről

Partnerünk az ország egyik legnagyobb kiadó csoportja, mely összesen 6 kiadót fog össze. A könyvkiadás és a könyvek nagykereskedelmi értékesítése mellett a vásárok kiskereskedelmi értékesítése is jelentős.

Kihívás

A könyvgyártás összetett, soklépéses projektfolyamat, melyet a szerződéskötéstől a beszerzésen és készletezésen át a kis- és nagykereskedelmi értékesítésig le kellett kezelni. Megoldást kellett nyújtani a pénzügyi műveletek kezelésére és a készletkönyvelésre.

E2E PULI-ERP megoldás

A megoldást a modern felhő alapú PULI-ERP rendszer bevezetése nyújtotta.
A korábban használt rendszer kiváltásával lehetővé vált

a teljes gyártás,

a beszerzés,

a készletkezelés,

a kis- és nagykereskedelmi értékesítés,

és a készletkönyvelés

egy rendszeren belül történő kezelését.

Gyártás

A PULI-ERP fejlett projekt kezelése lehetővé tette a teljes alkotói, szerkesztési és nyomdai folyamatok támogatását beleértve nem csak könyvek első kiadását, hanem az utánnyomást és az új kiadások kezelését is.

Kereskedelem

A könyvek beszerzése az előrejelzett piaci adatok alapján történik a mobileszközzel támogatott tárhelyes központi raktárba, ahova a bizományos beszerzésből származó termékek is kerülnek.

A PULI-ERP támogatja a nagy volumenű kis- és nagykereskedelmi értékesítést, ami lehet közvetlen vagy bizományos értékesítés is.

Az online működés folyamatosan biztosítja a munkatársak és a vezetőség számára a készletek állapotának és értékének megjelenítését valamint láthatóvá teszi az értékesítés teljesítményét.

Készletkönyvelés

A PULI-ERP bevezetésével megvalósult a pénzügyek átlátható kezelése és nyomon követése, a bizományos elszámolásoktól a számlázáson át a beszállítói számlák kezeléséig.

A teljes körű könyvelés bevezetésével a pénzügyi bizonylatok automatikus kontírozása és a könyvelő modulba történő feladása bizotsított. Automatikusan könyvelődnek a keresztdevizás kiegyenlítések során keletkezett devizakülönbözetek és a Fordított Áfás és Elszámoló időszakos számlák technikai tételei is.

A bizonylatokon szereplő dimenzióértékek a könyvelésben is szerepelnek, ezáltal megfelelő alapot biztosítva vezetői riportok és a rendszer kontrolling modulja számára.

Kapcsolódó funkciók

A teljes kiskereskedelmi folyamatot integráltan támogatjuk, gyors kiszolgálást segítő modern POS felülettel, pénztárgéppel, kártyaterminállal.

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Kimondottan kisebb összeszerelő, csomagoló cégek számára előnyös megoldás.

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

A napi munkát, beszámolókészítést gyors bizonylatrögzítés, részletes és változatos riportok segítik.

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak.

Kapcsolat

Szabaduljon meg a fölösleges adminisztrációtól, tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!