Készlet- és raktárkezelés

PULI-ERP alapfunkció

A PULI-ERP kiemelt területe a kereskedelmi szektor,
így felhő alapú megoldásunkkal a készlet- és raktárkezelés kihívásait professzionálisan támogatjuk

Részletes mozgás riportok, sarzs kezelés, szavatosság figyelés, több raktár kezelése, vonalkód kezelés (akár partnerenként eltérő), egyszerűsített és vakleltár, papíros kiszedés vagy mobil kézieszközök használata, tárhelyes és nem tárhelyes működés – a felsorolt igények mindegyikére van példa ügyfeleink körében, és ha olyan újabb igénnyel találkozunk, amely szükséges az Önök versenyképes működéséhez, akkor partnerek vagyunk a megvalósításában.

Készlet- és raktárkezelés

A PULI-ERP legnépszerűbb
készlet- és raktárkezelési funkciói

Termékek készletre vétele

A beérkezett termékek bevételezését segíti a mobileszköz használat. Az átvétel után a termékek kerülhetnek az áruátvételi tárhelyre vagy a végső tárhelyekre illetve egyből tovább is szállíthatók a vevőknek vagy egy másik raktárba.

Vevői rendelések kiszedése

A raktári operáció fontos területe a kiszedés, ami történhet a rendelések csoportosításával is, amikor a raktárosok párhuzamosan több rendelést szednek, így gyorsítva a kiszolgálást.

Szállítólevél készítés

A szállítólevelek egyszerűen néhány kattintással vagy automatikusan is elkészülhetnek a kiszedési listákból vagy közvetlenül a vevői rendelésekből akár bizományos értékesítés esetén is.

Vevői visszáru kezelés

A vevők által visszahozott termékek visszavételezése (készletre vétel) után a korábban kiállított számla helyesbítése néhány kattintással elkészíthető.

Készletek mozgatása raktárak vagy boltok között

A termékek raktárak közötti mozgatásához csak néhány kattintásra van szükség, de lehetőség van a tételes átvételre is. A feltöltött raktár lehet egy bolt, egy puffer raktár vagy egy kereskedő, esetleg szerviztechnikus mobil raktára is.

Költséghelyes kiadás

A költséghelyes kiadással a készletről kivett tételek (marketing, minta, ajándék) egyből a megfelelő helyre lesznek könyvelve.

Egyszerűsített gyártás (összecsomagolás)

Különálló termékek összeszerelése vagy az akciós termékek összecsomagolása során az egyéb költségek is beleszámíthatók a gyártott termék készletértékébe (pl. anyag ktg, szolgáltatás díj, munkadíj).

Leltár

Időszakos (éves) vagy az időközi leltár elvégezhető egyszerűsített vagy vak leltárként. Lehetőség van csak egy kiválasztott termékkategória, beszállító vagy csak egy termék számolására akár mobileszközön is.

Speciális mozgások

A PULI-ERP-ben további készletmozgató/kezelő bizonylatok is elérhetők, mint például: Selejtezés, Átminősítés, Készlet zárolás, Értékvesztés.

Revideálás, kiszedés ellenőrzés

A kiszedések folyamatos ellenőrzése javítja a rendelések kiszolgálásának a pontosságát.

Csomagkezelés

A raktárból kiszedett termékek csomagolása és ellenőrzése után a csomagok számát megadva lehet csomagcímkét készíteni és generálni. Lehetőség van saját címke használatára illetve GLS, DPD vagy Express One csomagok feladására és a csomag címkék nyomtatására.

Költségfelosztás

  • A költségfelosztással a már beérkezett termékek utólag felmerülő költségeit lehet felosztani, hogy pontosabb legyen a készletérték és az ELÁBÉ is. Ilyen költség lehet például a szállítási költség vagy a vámkezelés költsége is.

Automatikus készletfoglalás

Az automatikus készletfoglalással egyértelműen követhető a készletek aktuális elérhetősége. A beérkező termékeket automatikusan lefoglalják a korábban rögzített vevői rendelések így javítva a kiszolgálást.

Mobileszköz használat

A mobileszközök kényelmes kezelőfelülete egyszerűsíti és gyorsítja a raktári dolgozók munkáját, valamint a csökkenti a készletmozgatásokból eredő hibákat.

Tárhelyes raktár támogatás

A tárhelyes raktárakban a mobileszközök segítségével egyszerűen és gyorsan megtalálhatók a termékek. A mobileszközös vonalkód kezelés javítja a kiszedés pontosságát.

Változatos riportálási lehetőségek

A változatos riportálási lehetőségek információt nyújtanak az aktuális készletekről, a mozgásokról, a forgalomról vagy akár a múltbéli készletekről is. További riportok is elérhetők, mint például Intrastat, Környezetvédelmi termékdíj. A beépített kimutatás generáló segítségével pár kattintással egyedi riportok készíthetők, melyekeket elmentve azokat bármikor újra generálhatjuk, illetve a Vezérlőpultra kitűzhetjük, hogy az igazán fontos információ és a napi tennivalók mindig szem előtt legyenek.

Kapcsolódó funkciók

A teljes kiskereskedelmi folyamatot integráltan támogatjuk, gyors kiszolgálást segítő modern POS felülettel, pénztárgéppel, kártyaterminállal.

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Kimondottan kisebb összeszerelő, csomagoló cégek számára előnyös megoldás.

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Kihelyzett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, Online szerviz bejelentő felület, bejelentőlapok adminisztrációja, grafikus feladatkiosztó képernyő, munkalapok követése akár tableten is a szervizmunkák hatékonyabb rögzítése érdekében.

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak.

A napi munkát, beszámolókészítést gyors bizonylatrögzítés, részletes és változatos riportok segítik.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: Libri Könyvkiadó Kft.
Iparág: Kis- és nagykereskedelem

Gyártás, értékesítés, kontrolling
folyamatok támogatása

Partner: Greencoop
Iparág: Gyártás

Szerviz és értékesítési folyamatok támogatása
integrált rendszerrel

Partner: Wamatec Kft.
Iparág: Szerviz

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!