PULI-ERP a QLM-től

Stabil hátterű magyar cégcsoport ahol az innováció, a megbízhatóság és a kiváló szakértelem alapértékek. Ügyfélközpontú megoldásaink támogatják a hazai vállalkozások sikeres működését.

a
Innovatív szoftvermegoldás

PULI-ERP a QLM-től

PULI-ERP az innovatív vállalatirányítási rendszer, ami a saját rugalmas keretrendszerét ötvözi egy fejlett mesterséges intelligencia (MI) megoldással.

Így egy teljes mértékben a jelen elvárásainak megfelelő ERP rendszert tudjuk ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítani.

Mit nyújtunk Önnek, ha a PULI-ERP rendszert választja?

Konzultáció és tanácsadás

Megbízható hátterű, magyar tulajdonú cég

Naprakész tudással rendelkező segítőkész kollégák

Support és fejlesztések

CÉGCSOPORTUNK

A QLM-ről

A QLM 100%-ban magyar tulajdonú több mint 200 fős cégcsoport. Vállalatunk a raktárlogisztika területének hazai szakértője, teljes körű intralogisztikai mérnöki szolgáltatást nyújt a raktár első gondolatától az elkészült raktár üzemeltetéséig.

Az általunk forgalmazott raktárlogisztikai termékek, saját fejlesztésű szoftverek és logisztikai szakértőink által nyújtott konzultációs szolgáltatások lefedik a lehetséges megrendelői igényeket; akár egy raktár eszközigényének kiszolgálásáról, akár egy komplex zöldmezős beruházás megtervezéséről és kivitelezéséről van szó. A QLM küldetésének tekinti, hogy ne csak beszéljen a jövő raktározási kérdéseiről, logisztikai folyamatairól, hanem aktív szereplőként akár részt is vegyen annak meghatározásában.

PULI ERP = SMARTFRONT ERP

PULI-ERP

A SmartFront Kft. 2011 óta fejleszti a SmartFront ERP-t, amelynek licencét 2023-ban vásárolta meg a QLM cégcsoport. A megvásárlás mögött az a kifejezett szándék áll, hogy a rendszer további fejlesztéseket követően egy innovatív, MI-val kiegészített sokoldalú vállalati megoldás legyen. A QLM-nél évek óta dolgozó kiemelkedő tudással rendelkező szoftver fejlesztő csapat szakértelme és az új megoldások garanciát jelentenek arra, hogy az immár PULI-ERP néven forgalmazott megoldás stratégiai előnyt jelenthet az Ön cégének is!

QLM Software Support Solutions Kft.

MENEDZSMENT

Bérces Pál

ügyvezető igazgató
+36 30 492 6167
LinkedIn

QLM Software Support Solutions Kft.

MENEDZSMENT

Bérces Pál

ügyvezető igazgató
+36 30 492 6167
LinkedIn

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!