Pénzügy, cash-flow és kontrolling

PULI-ERP alapfunkció

A PULI-ERP a pénzügy, cash-flow
és kontrolling feladatait is széleskörűen támogatja

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

A vállalkozások hatékony működéséhez naprakész információkra, átlátható pénzügyekre van szükség, ebben nyújt teljeskörű támogatást a PULI-ERP pénzügy modulja. Egyszerűen kezelhető, logikusan felépített folyamatok és funkciók támogatják a napi munkavégzést.

Ismerje meg a pénzügy számára legfontosabb funkciókat és riportokat,
melyekkel a PULI-ERP hozzájárul cége hatékony működéséhez.

Számlázás, vevő és szállító számlák követése

Kiegyenlítések követése

Bank, pénztár kezelés

Kontírozás

Tetszőleges könyvelési dimenziók

Terv-tény kimutatások

Alapvető nyereségesség

Kintlévőség

Forgalom riportok

Pénzügy, cash-flow és kontrolling

A PULI-ERP pénzügy, cash-flow és kontrolling feladatokat támogató főbb funkciói

Kontírozás

Mozgás típus, termékcsoport, vevőcsoport alapú paraméterezés alapján a rendszer elvégzi a pénzügyi bizonylatok kontírozását. Ezzel a megoldással rengeteg kézi munka és hibalehetőség előzhető meg. Természetesen kézzel az automatikusan kontírozott adatok utólag módosíthatóak.

Könyvelés

Igény szerint lehetőség van külső könyvelés és könyvelő rendszer alkalmazására, de ebben az esetben is megfelelő interfészen fel tudjuk adni a kontírozott adatokat. PULI-ERP könyvelési funkció alkalmazása esetén természetesen a kontírozott adatokat a könyvelés funkció automatikusan fogadja. A rendszer webes felépítésének előnyei ebben az esetben is kihasználhatóak, külső könyvelőiroda is egyszerűen eléri a könyvelés funkciónkat.

Cash-flow

A Cash-Flow követése és tervezése is támogatott, könnyen használható, átlátható felületet biztosítunk az egyenlegek követésére, sőt néhány kattintással a megváltozott esedékességgel rendezett kimenő/beérkező számlák hatását is láthatjuk, tervezhetjük. Az áttekinthetőséget grafikus megjelenítés is támogatja.

Üzleti terv

Éves (akár havi bontású) üzleti terveket rögzíthetünk a rendszerben tetszőlegesen kialakítható üzleti terv sablonok létrehozásával. Ezeket a terv számokat a rendszerben bármikor összevethetjük a teljesült tény adatokkal, így folyamatosan, naprakészen követhető a tervek teljesülése a tény kontrolling adatok alapján.

Kontrolling riportok

Akár hat különböző dimenzió mentén is követhetjük a pénzügyi bizonylatokat (pl. osztály, üzletág, projekt szinten…). Az adatokat könnyen szűrhető, aggregálható listákon bármikor elérhetjük megfelelő jogosultsági szintek szerint.

Számlázás

A PULI-ERP-ben egy gyorsan és egyszerűen használható számlázóprogram biztosítja cége számláinak kiállítását.

Beszállítói számlák NAV-ból való le- és feltöltése

A PULI-ERP összekötése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendszerével lehetővé teszi a szállítói számlák NAV oldaláról történő letöltését, azok feldolgozását, mely így elősegíti a beszállítói számlát rögzítését.

Iktatórendszer, ügyviteli folyamatok támogatása

A vállalkozások egyedi igényeinek megfelelő elektronikus beszállítói számla iktatási folyamat képezhető le a PULI-ERP-ben. Emellett jogosultságok, jóváhagyók beállításával alakítható a céges dokumentumok iktatási, jóváhagyási folyamata.

Vevői és szállítói számlák kezelése

Az üzleti folyamatokat támogató számlarögzítési folyamat alakítható ki, a számlák gyors rögzítését biztosító funkciók érhetők el. Vevői és szállítói folyószámla kezelés, illetve tételes számlariport támogatja az elemzéseket, vezetői döntésket.

Bankszámlák, árfolyamok kezelése

Forint és deviza bankszámlák kezelését biztosítja a rendszer. Az MNB hivatalos devizaárfolyamát minden nap automatikusan letölti a PULI-ERP és a devizás számlák kiegyenlítésekor az árfolyamkülönbözet automatikusan elszámolásra kerül. A pénzügyes munkatársak napi feladatainak támogatására a bankszámlák importálása többféle módon is történhet, az összepontozást pedig automatizmus segíti annak érdekében, hogy a kintlévőségekről folyamatos, naprakész információ álljon rendelkezésre.

Utalásfeladás

A rögzített szállítói számlákból értéknapos utalási csomag állítható össze, amelyeket csak a terminálba szükséges importálni, így egyszerűbbé válik a számlák utalásának folyamata.

Pénzügyi levelezés

A kiállított számlák egyesével vagy tömegesen e-mail-ben továbbíthatók a partnerek részére. Lehetőség van fizetési felszólítás, egyenlegközlő küldésére is.

ÁFA kezelés

A PULI-ERP rendszere alkalmas a különböző típusú - normál, pénzforgalmi, fordított, folyamatos teljesítésű - áfás tételek kezelésére, a rögzített vevői és szállító számlák alapján pedig a fizetendő áfa közvetlenül lekérdezhető. Az áfa és a kapcsolódó bevallások (A60, A65M) egyszerűen és gyorsan elkészíthetők a rendszerből kiállított importfájlok segítségével.

Cash Flow

A rögzített bizonylatok alapján a várható bevételek és kiadások azonnal elérhetők, így folyamatosan naprakész pénzügyi infomációk állnak rendelkezésre.

Pénzügyi riportok

Vevő-szállító analitika, kintlevőség- és kötelezettség riport, valamint tételes számlalisták támogatják a legfontosabb információk gyors és hatékony megszerzését.

Tárgyi eszközök kezelése

A modul alkalmas a könyvelők tárgyi eszközökkel kapcsolatos feladatainak támogatására. Az integrált működés biztosítja a zártságot és az automatikus feladást a könyvelési modul, a főkönyv felé.

Normál és kis értékű eszközök kezelésére, egyszerű tranzakció rögzítésre valamint számviteli és adótörvény szerinti értékcsökkenés kezelésre ad lehetőséget a PULI-ERP. A kalkukált értékcsökkenés egyetlen gombnyomással feladható a főkönyvbe.

Tárgyi eszköz rögzítése beszállítói számla tételéből

A gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében már a beszállítói számlából rögzíthető a tárgyi eszköz.

Tárgyi eszköz riportok és analitika

A tranzakciókról azonnal elérhető és nyomtatható bizonylatok támogatják a napi folyamatokat, egyeztetéseket.

Kapcsolódó funkciók

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

A napi munkát, beszámolókészítést gyors bizonylatrögzítés, részletes és változatos riportok segítik.

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Ügyfelei követése és nyilvántartása még sosem volt ilyen egyszerű. Teljes körű (360 fokos) ügyfélkép, egy képernyőn.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: Libri Könyvkiadó Kft.
Iparág: Kis- és nagykereskedelem

Gyártás, értékesítés, kontrolling
folyamatok támogatása

Partner: Greencoop
Iparág: Gyártás

Szerviz és értékesítési folyamatok támogatása
integrált rendszerrel

Partner: Wamatec Kft.
Iparág: Szerviz

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!