Csoportmunka támogatás, dokumentum- és iratkezelés

PULI-ERP alapfunkció

Csoportmunka támogatás

Egyedülálló csoportmunka támogatásunkkal az elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe. Az egymástól távol dolgozó kollégák közötti kommunikáció nem okozhat gondot.

Dokumentum és iratkezelés

Összetett jogosultságkezeléssel a PULI-ERP-ben kezelhetőek, fel- és letölthetőek a tetszőleges fájlok, dokumentumok. A feltöltött dokumentumok mappákba rendezhetőek, és ügyekhez, témákhoz csatolhatók.

Sok helyen használnak különálló csoportmunka eszközöket a belső kommunikáció támogatására, de nagyságrendi előrelépés érhető el, ha mindez az ügyvitelbe integráltan történik, ahol az egyes üzenetek bizonylatokhoz, feladatokhoz rendelhetők, automatizálhatók.

A dokumentumok üzleti bizonylatokhoz csatolásával könnyen elérhetők bármilyen munkafolyamat során (lehetnek termékekhez adatlapok, számlákhoz csatolt számlaképek, szerződéshez a kapcsolódó dokumentumok stb.). Minden esetben megszabható, milyen szerepkörrel láthatók, módosíthatók, törölhetők az egyes fájlok.

Csoportmunka támogatás, dokumentum- és iratkezelés

A PULI-ERP Csoportmunka támogatás, dokumentum- és iratkezelés legfőbb funkciói

Belső üzenetek

Bármilyen teendő, számlaiktatás, rendelés kapcsán amikor kérdés vetődik fel, vagy utasítást szeretnénk adni egy munkatársnak, az adott bizonylat képernyőjén állva mindezt megtehetjük, a másik fél értesítést kap és egy linket, hogy minden további keresgélés nélkül megnyithassa az adott képernyőt és a kapcsolódó üzenetet együtt. További előnye ennek a beépített funkciónak, hogy nem kell levelek közt keresgélnünk egy-egy teendő kapcsán az üzeneteket, az adott üzleti objektumhoz csatoltan a képernyő alján látható hisztorikusan minden kommunikáció és változás bejegyzés.

Értesítések

Ha egy kolléga nincs a rendszer előtt, beállítható a profiljában, hogy kapjon-e esetleg e-mail értesítőt is a rendszerben keletkezett üzenetről. Amellett, hogy bizonyos események bekövetkeztére automatikus szabályok alapján a rendszer is generálhat értesítéseket (pl. rendelés lezárásáról a felelősnek), egyes bizonylatokra fel is iratkozhatunk és számos további paraméterezési lehetőség áll rendelkezésre dinamikusan a rendszer használata közben is.

Feladatkezelés

A PULI-ERP-ben a gyors feladatkiosztással elég csak a legszükségesebb adatokat megadni és a feladatot felhasználóhoz vagy szerepkörhöz rendelni. A feladatok bizonylatokhoz rendelhetők, megjelennek a vezérlőpulton és státuszuk az áttekintő nézet segítségével egyszerűen átlátható.

Iratkezelés

Iratok érkeztetése, számlák jóváhagyása, ajánlatok készítése, sok egyedi – tetszőleges komplexitású – workflow alakítható ki dinamikusan.
Testre szabható módon értesítést kaphatnak azok akikre teendő vár, vagy egyes területek vezetői, részletes riportokat kaphatunk a nyitott ügyek állásáról lejárt határidőkről.

Kapcsolódó funkciók

A teljes kiskereskedelmi folyamatot integráltan támogatjuk, gyors kiszolgálást segítő modern POS felülettel, pénztárgéppel, kártyaterminállal.

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

Ügyfelei követése és nyilvántartása még sosem volt ilyen egyszerű. Teljes körű (360 fokos) ügyfélkép, egy képernyőn.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Kimondottan kisebb összeszerelő, csomagoló cégek számára előnyös megoldás.

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

Kihelyzett eszközök, szerződéses feltételek kezelése, Online szerviz bejelentő felület, bejelentőlapok adminisztrációja, grafikus feladatkiosztó képernyő, munkalapok követése akár tableten is a szervizmunkák hatékonyabb rögzítése érdekében.

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak.

Kapcsolódó esettanulmány

Egyedi értékesítési
folyamatok támogatása

Partner: Libri Könyvkiadó Kft.
Iparág: Kis- és nagykereskedelem

Szerviz és értékesítési folyamatok támogatása
integrált rendszerrel

Partner: Wamatec Kft.
Iparág: Szerviz

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!