Ismerje meg partnereinket!

A PULI-ERP-nél a hosszú távú együttműködésre törekszünk az ügyfeleinkkel és partnereinkkel egyaránt.

Örömmel dolgozunk együtt Magyarország egyik legnépszerűbb webshop motorját működtető céggel.

A Shoprenter több, mint 5500 hazai webáruházat támogat, hogy innovatív és stabil megoldásaikkal azok éjjel-nappal bevételt termeljenek.

Az online és bolthelyi értékesítés legizgalmasabb innovációit az Ügyfélkártya szállítja a hazai kiskereskedelmi vállalatok számára.

Haladó szellemű, kreatív, ügyfelekre és vevőkre szabott törzsvásárlói alkalmazásaik gombamód terjeszkednek a hazai üzletekben. Megoldásaik egyszerre teremtenek izgalmas lehetőségeket ügyfeleik számára és kiváló vásárlóélményt a felhasználók részére.

Partnerünk azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan országos kereskedelmi, értékesítési és szervizhálózatot hozzon létre ahol a vállalkozók érdekeit szem előtt tartva, minőségi és egyben elérhető lehetőségeket biztosítsanak vevőik számára.

Termékportfóliójukban egyaránt helyet kapnak a hagyományos pénztárgépek, a pénztárgéppel vagy adóügyi nyomtatóval összekötött POS rendszerek, vezetéknélküli megoldások, bankkártya terminálok, trafik rendszerek és benzinkút rendszerek.

Partnerünk egy budapesti digitális műhely, amelynek 60 fős csapata tapasztalt ergonómiai tervezőkből, grafikusokból, fejlesztőkből és produkciós szakemberekből áll.

Az Oander piacvezető tudással rendelkezik Magento alapú webáruházak fejlesztésében és bevezetésében. Fejlesztési kínálatuk az e-kereskedelem mellett kiterjed egyedi vállalati oldalak, médiaportálok és landing page-ek, microsite-ok megvalósítására is.

Partnerünk a vonalkódtechnikában, valamint raktárinformatikai hardverekben és automatikus azonosításban több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.

A QLM TechLog ID Kft. elsősorban azonosítástechnikai (vonalkód, RFID) eszközök és rendszerek telepítésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. Egyedi igényeknek megfelelő szoftver fejlesztéssel nyújtanak komplett megoldásokat ügyfeleik számára.

A Vanessia Kft. 20 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon.

Partnerünk a 2021-es pályázati szezon elejére közel 4.800 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Megbízóink számára is bátran ajánljuk szolgáltatásaikat, hiszen az elmúlt években kiemelkedően magas, 90% feletti sikerarányt értek el.

A SilverFrog 2008-ban jött létre, azzal a céllal, hogy olyan rendszergazdai és rendszerintegrációs szolgáltatást nyújtson, mely kiemelt ügyfélélményt és információbiztonságot nyújt ügyfelei számára.

Kiváló minőségű szolgáltatásuknak köszönhetően országszerte közel száz partnerüknek és több ezer munkavállalónak teszik örömtelivé és gondtalanná az informatikai rendszerek használatát nap mint nap.

Partnerünk IT rendszerek üzemeltetésében, Google Workspace-ek bevezetésén és menedzselésén át különböző Smart megoldásokban segít ügyfelei részére.

Az iSolutions-t technológiailag modern, ügyfélélményben kimagasló megoldásai teszik olyan partnerünkké, akivel mindig inspiráló együtt dolgozni.

Webbi a Webshop specialista. Átlagtól eltérő üzleti folyamatok illetve egyedi igények esetén a Webbi a megoldás.

Kötöttségek nélküli, a PULI-ERP rendszeren keresztül karbantartható webáruház minden elemében szabadon testre szabható, rugalmas, gyors megoldást kínál. A tapasztalt tervezőkből, grafikusokból, fejlesztőkből, IT biztonság technikusokból és e-kereskedelmi specialistákból álló csapat profi megvalósítást biztosít e-kereskedelmi céljai eléréséhez.

A Unifiedpost Kft. vállalkozásoknak segít nagy mennyiségű e-számla és e-dokumentum küldésében, fogadásában.

Partnerünk szolgáltatása költséges fejlesztések nélkül tesz lehetővé adatdúsított, hibamentes digitális feldolgozást és továbbítást, dokumentum formátumtól és csatornától függetlenül.

Az UNAS Magyarországon elsőként kínált előfizetői rendszerben komplett online értékesítési megoldást, amivel 2004-ben bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra.

A rendszer segítségével olyan folyamatosan fejlődő megoldást kap a felhasználó, amivel alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású webáruházat tud üzemeltetni. A rendszerben működő webáruházak száma 2022 elejére meghaladta a 7500-at, a kezdetektől fogva a legnépszerűbb webáruházmotor Magyarországon.

A Szinergia Kft. meghatározó szereplője a vállalati, szervezeti tanácsadás és a projektmenedzsment képzések területének.

Partnerünk több, mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik komplex szervezeti problémák megoldásában valamint sokszínű projektek, programok vezetésében. Ez idő alatt dolgoztak már együtt kis- és középvállalkozásoktól kezdődően, önkormányzatokon és állami szerveken át, multinacionális nagyvállalatokkal is. Munkájuk során szervezeteket és egyéneket inspirálnak arra, hogy fejlődjenek, eredményesen tudjanak adaptálódni környezetük változásaihoz, vagy azokat képesek legyenek generálni.

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!