Egyedi fejlesztés

PULI-ERP speciális funkció

A projektek tetszőleges arányban támaszkodhatnak az igényeknek megfelelően a készen rendelkezésre álló komponensek testre szabására, illetve teljesen új egyedi fejlesztésekre.

PULI-ERP Egyedi fejlesztés funkció
Egyedi fejlesztés

Tervezés

A gyors, költséghatékony bevezetést biztosítják a rugalmasan alakítható, kész komponensek:

Workflow funkció

Dokumentum kezelés

CRM

Csoportmunka támogatás

Iratkezelés

Rugalmas riportkészítés, grafikonok

Egyedi funkciók

Konzulenseink és tervezőink segítségével teljesen egyedi fejlesztések is hatékonyan megoldhatók a a keretrendszernek köszönhetően.

Kiemelkedő színvonalú, hatékony fejlesztést biztosító, nyitott,
többrétegű keretrendszer

CRM – partnerekről teljes 360°-os képet biztosít (egyenleg, történet, nyitott ügyek…) - látogatás és feladatkezelés

Vevői rendelés kiszolgálás workflow

A fejlesztői keretrendszert 2011-ben alkotta meg a fejlesztő csapat. Ezt folyamatosan fejlesztjük a projektek során felmerült igényeknek megfelelően.

Cutting edge javascript komponensek, robusztus JavaEE szerver, Spring Security alapokon építjük a keretrendszerünket, több mint öt éve ezen a platformon építjük minden megoldásunkat.

Elválnak egymástól a technológiai és az üzleti funkcionalitást biztosító rétegek, ezáltal az újabb technikai jellegű vagy funkcionális igények megjelenésekor egyaránt rugalmas továbbfejlesztésre ad lehetőséget. Minden felhasznált felületi elem és egyéb komponens a technológiai változásokkal lépést tartva frissíthető, cserélhető, továbbfejleszthető.

 

Az egyes architekturális rétegek is jól elkülönülnek, ez mind rendszerintegrációs, mind fejlesztési szempontból számos előnyt jelent.
A rendszer funkcionális téren is moduláris felépítésű, kliens oldalon és szerver oldalon egyaránt jól strukturált, külső rendszerekhez rugalmasan illeszthető.

Többrétegű keretrendszerünket úgy terveztük meg, hogy minél teljesebbé tegyük a rendszerintegrációs lehetőségeket.
A köztes réteg, üzleti logikai szinten rugalmas kommunikációt biztosítunk webszerviz kapcsolatok, egyedi interfészek, nagy tömegű, kötegelt kommunikáció, Message Queue megoldások kialakításával.

Jelenleg is több ügyfélnél csatlakozunk külső ERP rendszerekhez (SAP ERP (RFC, iDoc), IFS ERP, KulcsSoft könyvelés interfész.

Kapcsolódó funkciók

A PULI-ERP rendszer az ajánlatadástól a számlázásig a komplett nagykereskedelmi és rendelés kiszolgálási folyamatot integráltan támogatjuk.

Ügyfelei követése és nyilvántartása még sosem volt ilyen egyszerű. Teljes körű (360 fokos) ügyfélkép, egy képernyőn.

A beszerzések kezelését is sokrétűen támogatjuk.

Mivel a kereskedelmi szektor kiemelt területünk, a készletkezelés kihívásait pontosan ismerjük.

Egyik legújabb innovációnk, az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Kimondottan kisebb összeszerelő, csomagoló cégek számára előnyös megoldás.

Egyedi, reszponzív megjelenéssel elérhető webshop funkciónk.

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk. Gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

A napi munkát, beszámolókészítést gyors bizonylatrögzítés, részletes és változatos riportok segítik.

Gyártás

Egyéb lehetőségek

Rendszerintegráció

Többrétegű keretrendszerünket úgy terveztük meg, hogy minél teljesebbé tegyük a rendszerintegrációs lehetőségeket.
A köztes réteg, üzleti logikai szinten rugalmas kommunikációt biztosítunk webszerviz kapcsolatok, egyedi interfészek, nagy tömegű, kötegelt kommunikáció, Message Queue megoldások kialakításával.
Jelenleg is több ügyfélnél csatlakozunk külső ERP rendszerekhez (SAP ERP (RFC, iDoc), IFS ERP, KulcsSoft könyvelés interfész, MS Dynamics NAV és AX).
Nyitottak vagyunk a legújabb trendeknek megfelelően egy-egy célmegoldással kapcsolódni a meglévő nagy rendszerekhez, vagy éppen mi biztosítunk interfészt kisebb egyedi megoldások, külső adatforrások felé.

Módszertan

Rugalmas csapat és rugalmas együttműködésre kialakított agilis módszertan. Az elmúlt évek során olyan összeszokott csapat alakult ki, amely a tervezés és kivitelezés minden szakaszában képes helyt állni, és rugalmasan reagálni a felmerülő változási igényekre.
Szükség szerint az egyedi fejlesztés mértékének megfelelően alkalmazzuk a Lean alapelveket:
Decide as late as possible / Deliver as fast as possible

Tanácsadás

Konzulens munkatársaink és projektmenedzsereink nagy tapasztalattal rendelkeznek egyedi igényekre szabott rendszerek bevezetésében. Legtöbb alkalommal azt tapasztaljuk, hogy megéri a tervezés legkorábbi fázisában már igénybe venni tapasztalt külső segítséget a folyamatok megtervezéséhez is.
Szakembereink képesek partnereink üzleti, ergonómiai szempontjait is kiemelten kezelve olyan tanácsokat adni, amelyek hatékonyabbá, sikeresebbé tehetik a projektet. A legtöbb probléma a nem átgondolt fejlesztésekből, illetve a projekt során a nem megfelelő kommunikációból származik.
Mindkét téren rendelkezünk a megfelelő tapasztalattal és módszertannal, hogy ezeket a kérdéseket megoldjuk az általános tapasztalatok alapján és egyúttal az egyedi helyzeteknek is megfelelve.

Kapcsolat

Szabaduljon meg a felesleges adminisztrációtól,
tegye átláthatóbbá cége működését!

Egy modern, a KKV-k üzleti igényeire megalkotott ERP rendszer segít, hogy cége a következő szintre lépjen.

Jelentkezzen konzultációra, hogy szakértő kollégánk felmérhesse igényeit és bemutathassa a PULI-ERP megoldásait!